Lavin Estates | Solig lägenhet med fantastisk havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Solig lägenhet med fantastisk havsutsikt

Fakta Bilder

195m2 4 Sovrum i Santa Ponsa

Fastigheter har alltid varit ett attraktivt investeringsalternativ för många människor, och det är obestridligt att det är attraktivt att äga en fastighet med havsutsikt. Just denna lägenhet med söderläge och belägen i det prestigefyllda Santa Ponsa-området, utgör en spännande möjlighet för dem som vill investera i ett utmärkt läge. Med två terrasser och tillgång till havet. Den har full potential att bli ett drömhem eller en lukrativ hyresfastighet. Även om lägenheten kräver lite renoveringsarbete, är samhället där den ligger, som har två pooler och ger perfekta ytor för att koppla av och njuta av solen, en av de mest eftertraktade i området. Dessutom gör den privata tillgången till havet att dess invånare kan njuta av en uppfriskande simtur i Medelhavet utan att någonsin behöva lämna hemmets komfort. De två terrasserna som medföljer lägenheten erbjuder fantastisk utsikt över havet och poolen; en perfekt plats att njuta av en kvällscocktail med solnedgången. Oavsett om du vill underhålla gäster eller bara koppla av efter en lång dag, erbjuder terrasserna den perfekta miljön för det. Samhällets läge ger också mervärde till fastigheten. Santa Ponsa är känt för sina vackra stränder, topprankade restauranger och ett brett utbud av butiker. Det är ett populärt resmål för turister och investerare. Den förstklassiga havsutsikten och läget gör det till en önskvärd möjlighet för alla dessa.
 • Boyta

  195m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02RWLG
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 290 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: