Lavin Estates | Solig trädgårdslägenhet i populärt område
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Solig trädgårdslägenhet i populärt område - Sold

Fakta Bilder

157m2 3 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna ljusa trädgårdslägenhet erbjuder inte bara en generös planlösning med 3 kompletta sovrum och badrum utan också en fantastisk utomhusyta på över 200 m2. Denna lyxiga lägenhet ligger i det välskötta och eftertraktade bostadsområdet Las Pirámides, i närheten av den populära småbåtshamnen Port Adriano, och är ett perfekt hem för en familj. De ljusa rummen, liksom lägenhetens högkvalitativa utrustning, i kombination med den västvända terrassen och trädgården, erbjuder den nya ägaren massor av avkopplande timmar. Lägenheten har en rymlig entré med gästbadrum, ljust vardagsrum med direkt tillgång till den stora terrassen, modernt kök med tvättstuga och tre generöst tilltagna sovrum. Detta exklusiva bostadsområde i medelhavsstil är känt för sin arkitektur och välskötta trädgårdar, olika terrasser, paddel-tennisbana samt en stor utomhuspool. Andra funktioner inkluderar: 2 rymliga underjordiska parkeringsplatser, hiss, förråd, luftkonditionering h / c, centralvärme, marmorgolv och gemensam pool med saltvatten.
 • Boyta

  157m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02THFE
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: