Lavin Estates | Soligt radhus i ett lugnt läge nära golf och strand
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Soligt radhus i ett lugnt läge nära golf och strand - Sold

Fakta Bilder

117m2 2 Sovrum i Camp de Mar - Sold

Detta ljusa radhus är lugnt och privat beläget i första raden till golfbanan i La Colina-samhället i Camp de Mar. Huset har flera terrasser och en trädgård med solorientering i öster och väster. Det är bara några minuters promenad från sandstranden, golfklubbhuset, restauranger och alla bekvämligheter. På grund av sitt upphöjda läge erbjuder det utmärkt integritet. När du kommer in leder första våningen till vardagsrum och matsal med öppen planlösning med öppen spis, täckt terrass och tillgång till trädgården samt det halvöppna köket och gästtoaletten. På övervåningen finns det stora sovrummet med eget badrum och terrass samt gästrummet med separat badrum. På översta våningen finns ett litet kontorsutrymme och två stora takterrasser med vacker utsikt och gott om solsken. Huset nås också via ett privat, stängt garage, där det också finns ett stort förråd. Huset har elektrisk golvvärme och luftkonditionering h/c.
 • Boyta

  117m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02TZKT
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: