Lavin Estates | Spektakulär nybyggd villa med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Spektakulär nybyggd villa med havsutsikt

Fakta Bilder

537m2 4 Sovrum i Costa d'en Blanes

Denna unika nybyggda villa med utsikt som sträcker sig från Palma Bay till Palmanova är en perfekt tillflyktsort för avkoppling och underhållning i solskenet. Läget är perfekt bara några minuters bilresa från flera stränder, internationella skolor och den prestigefyllda segelbåtshamnen Puerto Portals, och du kan också nå flygplatsen på 15 minuter. Denna högkvalitativa fastighet har följande fördelning: på bottenvåningen finns ett generöst vardagsrum med direkt tillgång till poolterrassen och uteservering. Det öppna köket kombineras med matsalen vilket gör det till ett härligt utrymme för underhållning. Det stora utomhusutrymmet är perfekt för en uteservering och ett chill out-område, en nedsänkt terrass och en rymlig pool. Den första våningen är avsedd för sovrummen, med en stor master-svit med egen klädkammare och badrum samt 3 bekväma sovrumssviter. Villan har högt i tak, förstklassiga material och en ljusdesignad vardagsrumsdel med hisnande havsutsikt, oavsett var du är inomhus eller ute på de fantastiska terrasserna. Extrafunktioner inkluderar ett gym, golvvärme, luftkonditionering, hiss och ett garage med 3 bilar i källaren. Detta är en drömfastighet för den mest ambitiösa köparen. Planerat färdigställande Q1 2024.
 • Boyta

  537m2
 • Tomt

  880m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02R52M
 • Badrum

  5
 • Pris

  7 000 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: