Lavin Estates | Spektakulär nybyggd villa med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Spektakulär nybyggd villa med havsutsikt

Fakta Bilder

709m2 6 Sovrum i Port Andratx

Denna nybyggda villa i sydvästläge med panoramautsikt över havet och spektakulära solnedgångar ligger på en av de mest privilegierade platserna i Cala Llamp. Den övre våningen erbjuder 4 sovrum, alla med eget badrum och fantastisk havsutsikt från alla rum. På bottenvåningen hittar du det rymliga vardagsrummet som leder till det öppna köket och matsalen, och in mot den stora täckta terrassen med utekök och matplats, med utsikt över infinitypoolen och Medelhavet. På baksidan av denna nybyggda villa finns en generöst anlagd trädgård med gräsmatta. I källaren erbjuder fastigheten spa och fitnessområde samt ytterligare 2 sovrum. Det rymliga garaget ger plats för 3 bilar. Alla våningar är internt anslutna med en hiss. Ytterligare funktioner inkluderar golvvärme med värmepump, trädgård med gräsmatta, hiss, pool på roofterrace, utekök.
 • Boyta

  709m2
 • Tomt

  1057m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02O18W
 • Badrum

  6
 • Pris

  12 900 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: