Lavin Estates | Spektakulär villa i första strandlinjen
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Spektakulär villa i första strandlinjen

Fakta Bilder

615m2 4 Sovrum i Port Adriano

Denna exklusiva och spektakulära villa i loftstil byggs i frontlinjen och inom gångavstånd från den lyxiga marinan i Port Adriano. Massor av glas och det sensationella läget garanterar en spektakulär utsikt och gott om ljus i huset. Alla fyra sovrummen har badrum en suite och dessutom finns det en gästtoalett på bottenvåningen. Förutom de rymliga terrasserna inbjuder takterrassen dig att dröja dig kvar och erbjuder en underbar utsikt över hamnen. Andra funktioner inkluderar: Ett garage och två parkeringsplatser utomhus, golvvärme med värmepump, luftkonditionering varm / kall, modernt utrustat kök, hiss, domotiskt system, pool, biograf, vinkällare och gym.
 • Boyta

  615m2
 • Tomt

  900m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02EAH9
 • Badrum

  4
 • Pris

  9 850 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: