Lavin Estates | Spektakulär villa med fantastisk panoramautsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Spektakulär villa med fantastisk panoramautsikt

Fakta Bilder

490m2 5 Sovrum i Port Andratx

Denna drömvilla med utrustning av högsta kvalitet ligger högt över hamnen i Port Andratx, med underbar utsikt över Medelhavet. Fastigheten har fem sovrum, alla med eget badrum, ett stort vardagsrum med stora glasdörrar till terrassen och ett exklusivt öppet kök, även en wellnessavdelning med ångbad, bastu och inomhuspool med motströmssystem. Det finns en rymlig terrass med pool och jacuzzi utanför villan. Fastigheten har en takterrass, ett dubbelgarage och all slags teknisk utrustning.
 • Boyta

  490m2
 • Tomt

  1520m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02SU64
 • Badrum

  6
 • Pris

  11 400 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: