Lavin Estates | Spektakulär villa med havsutsikt i bästa läge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Spektakulär villa med havsutsikt i bästa läge

Fakta Bilder

750m2 5 Sovrum i Bendinat

Denna villa ligger i det exklusiva bostadsområdet Bendinat och har fantastisk utsikt över golfbanan, havet, Palmabukten och Bendinat Castle, och är byggd på en tomt på cirka 1.300 m2 och dess 750 m2 är fördelade på 3 våningar. Det erbjuder 5 sovrum och 6 badrum. Den har byggts med ädla material av högsta kvalitet och smakfullt kombinerade. På bottenvåningen hittar vi vardagsrummet med öppet kök, gästtoaletten och ett sovrum med eget badrum. Detta utrymme utmärker sig för sin rymlighet eftersom det är nästan helt öppen planlösning och för sitt dubbla takhöjd, vilket ger området stor majestät. Resten av sovrummen ligger på första våningen: det fantastiska master bedroom med panoramautsikt, eget badrum och ett stort omklädningsrum, plus 3 andra sovrum, alla med eget badrum också. På övervåningen, sägs det, på takterrassen finns ett sommarkök, en dusch och en liten pool. I källaren finns spa med jacuzzi, hamam, gym, vinkällare, biorum, ett fullt utrustat servicekök, tvättstuga och ett garage för upp till 7 bilar. Det är utan tvekan en fastighet för de mest krävande, när det gäller utsikt, kvalitet och stil.
 • Boyta

  750m2
 • Tomt

  1312m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02QNTM
 • Badrum

  6
 • Pris

  10 900 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: