Lavin Estates | Spektakulär villa vid första strandlinjen
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Spektakulär villa vid första strandlinjen

Fakta Bilder

900m2 6 Sovrum i Cala Vinyes

Denna fantastiska fastighet vid vattnet är en av ett slag! En ljus, modern och medelhavs villa, byggd på en stor 3.000m2 tomt, med utsikt över Palmabukten, och en med direkt tillgång till havet och bredvid en skyddad grön zon. Villan har en 43 meter fasad, så att varje rum har en spektakulär havsutsikt och oförglömliga medelhavssoluppgångar. Gården välkomnar dig genom en uppfart som leder till en stor rondell, med ett sekulärt olivträd i mitten. En personal / gästlägenhet ligger ovanför garaget med 2 bilar, i en fristående enhet och har ett sovrum med eget badrum. När du kommer in i villan som är byggd på tre våningar som alla är anslutna med en hiss, kommer du att bli imponerad av den hisnande havsutsikten i det stora vardagsrummet och matsalen med öppen planlösning, med sina träbjälkar i taket och trägolv. På denna nivå kan du komma åt det rymliga köket, med sitt italienska designerkök och tillgång till en utomhus, söderläge terrass, perfekt för morgonfrukost eller kvällscocktails. Dessutom har denna översta nivå en tvättstuga och en gästtoalett med en klädkammare. En våning ner, på första våningen hittar du sovrummen som består av en stor master-svit, med 2 klädkammare och ett mycket stort badrum ensuite, med en italiensk marmordusch och ett Boffi-badkar, naturligtvis med lugnande havsutsikt. Längs en mycket bred korridor, med en handsnidad naturstensvägg, har du tillgång till 4 stora gästrum, alla med eget badrum och duschar i vit och svart italiensk marmor. På bottenvåningen har du olika alternativ, ett stort multifunktionellt vardagsrum kan användas som ett vardagsrum, en chillout, en bar etc. Detta rum leder till en gästlägenhet med vardagsrum, sovrum och badrum ensuite, här kan du också ha en hemmabio. På denna nivå finns också en annan tvättstuga och mittemot gästlägenheten hittar du ett gym, som tidigare var en inomhuspool och lätt kan omvandlas till en, samt tillgång till ett SPA-område, med ett massagerum, en bastu och ett ångbad, omklädningsrum, toalett och dusch. När du lämnar detta område, ner några steg, kommer du till en stor öppen terrass och den 100m2 gröna kaklade poolen, med ett vattenfall och en jacuzzi införlivad i stenytan, snyggt undangömt och erbjuder 100% integritet. Över en stor trädgård hittar du trappan till havet, som har ett mellanliggande område, perfekt för chillouts och koppla av till ljudet av vågor och njuta av utsikten över Palmabukten och passagen av lyxiga yachter, kryssningsfartyg och färjor. Ytterligare en aspekt av denna fantastiska egendom är den täckta matsalen, grillplatsen på vardagsrumsnivån, en separat, oberoende, stor pergola över en öppen terrass, utanför vardagsrummet, också perfekt för kvällsmiddagar och underhållande gäster.
 • Boyta

  900m2
 • Tomt

  3038m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02SKAJ
 • Badrum

  6
 • Pris

  24 000 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: