Lavin Estates | Ståtlig villa i byns centrum
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ståtlig villa i byns centrum

Fakta Bilder

426m2 4 Sovrum i Capdella

Denna ståtliga villa är centralt belägen i den pittoreska byn Es Capdella och erbjuder spektakulär utsikt över Tramuntana-bergen. Huset med traditionell stenfasad och en klassisk, elegant interiör har fyra sovrum och fyra badrum, varav ett med eget badrum. Den vackra innergården med pool och sommarkök erbjuder fullständig avskildhet och inbjuder dig att dröja dig kvar på dagen såväl som för långa sommarnätter med familj och vänner. Ytterligare funktioner inkluderar: garage, elvärme (förinstallation för oljeuppvärmning tillgänglig), förinstallation för luftkonditionering, högkvalitativa marmor- och trägolv, utrustat kök.
 • Boyta

  426m2
 • Tomt

  647m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02AUVD
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 150 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: