Lavin Estates | Stadsliv när det är som bäst!
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stadsliv när det är som bäst! - Sold

Fakta Bilder

90m2 3 Sovrum i Santa Catalina - Sold

Denna vackert renoverade lägenhet är en perfekt blandning av moderna bekvämligheter och elegant design, fördelad på tre rymliga våningar. När du kommer in på första våningen möts du av en välkomnande entréhall som sätter tonen för resten av hemmet. På andra våningen hittar du ett generöst vardagsrum och matplats, perfekt för att underhålla gäster eller njuta av familjemåltider. Intill detta utrymme ligger det stora sovrummet, komplett med ett eget badrum, som erbjuder en privat tillflyktsort för avkoppling. Det välutrustade köket är både funktionellt och elegant och ger gott om utrymme för kulinariska ansträngningar. Härifrån kommer du ut på en härlig terrass, perfekt för middagar utomhus eller bara för att koppla av med en god bok. På tredje våningen finns ytterligare bostadsyta med två dubbelrum som delar på ett komplett badrum. På denna nivå finns två terrasser med utsikt över staden och tillgång till en fantastisk takterrass, vilket ger en perfekt plats för att sola, underhålla eller helt enkelt njuta av panoramautsikten över det omgivande området. Med sin blandning av inomhus- och utomhusutrymmen, moderna bekvämligheter och eleganta finish är den här lägenheten mer än bara ett hem; det är en fristad för dem som söker både komfort och stil i ett utmärkt läge.
 • Boyta

  90m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02SW18
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: