Lavin Estates | Stor lägenhet för de högsta kraven
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stor lägenhet för de allra högsta kraven

Fakta Bilder

Stor lägenhet för de högsta kraven

Stor lägenhet för de högsta kraven

Denna vackra lyxlägenhet ligger i ett mycket sofistikerat bostadsområde i Port Andratx, den framstående fiskehamnen och marinan i den populära sydvästra delen av Mallorca. Lägenheten har en stor terrass och spektakulär utsikt över hamnen och det öppna havet. Förutom den högsta nivån av komfort har samhället två utomhuspooler, mycket vackra medelhavsplanteringar och en underjordisk parkering. Denna rymliga lägenhet är fördelad i ett vardagsrum och matplats, ett fullt utrustat öppet kök, tre sovrum var och en med eget badrum, tvättstuga och gästtoalett. De extra tillbehören inkluderar elektrisk golvvärme, luftkonditionering h / c, öppen spis, hiss, källare, en underjordisk parkeringsplats, larmsystem, ljudsystem och elektriska fönsterluckor.
 • Boyta

  122m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02SP8F
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 890 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: