Lavin Estates | Stor lägenhet med underbar havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stor lägenhet med underbar havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

113m2 2 Sovrum i Portals - Sold

Fördelarna med denna vackert renoverade lägenhet är dess privilegierade läge och den fantastiska utsikten över segelbåtshamnen i Puerto Portals och Medelhavet. Alla rum är översvämmade med naturligt ljus och har tillgång till en enorm solig terrass på ca. 100 m². Tack vare sin amplitud och spektakulära utsikt är det den perfekta platsen att njuta av vackra stunder med familj och vänner. Dessutom finns det ett separat utrymme på ca 20 m² bredvid lägenheten som kan användas som tvättstuga och förråd. Bostadsområdet Silverpoint, ett av de mest eftertraktade områdena i Puerto Portals, erbjuder alla önskade bekvämligheter som stor gemensam pool, garageplats, hissar, direkt tillgång till småbåtshamnen och enkel tillgång till den närliggande byn Portals Nous.
 • Boyta

  113m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  023VU7
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: