Lavin Estates | Stor tomt i ett exklusivt läge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stor tomt i ett exklusivt läge - Sold

Fakta Bilder

0m2 0 Sovrum i Sol de Mallorca - Sold

Denna välbelägna tomt ligger i det lugna och exklusiva området Sol de Mallorca. Det finns möjlighet att planera ett projekt för en enfamiljsvilla på två nivåer och källare. Tomten har en RU-5-klassificering. El- och vattenanslutningar finns tillgängliga. Tomten ligger bara 10 minuters bilresa från de eleganta segelbåtshamnarna Puerto Portals och Port Adriano och flera golfbanor. Den vackra viken Portals Vells med sina vackra sandstränder ligger bara 100 meters promenad bort.
 • Tomt

  1422m2
 • Property ID

  02S8ZN
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: