Lavin Estates | Strandnära lägenhet med tillgång till havet i Portals
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Strandnära lägenhet med tillgång till havet i Portals - Sold

Fakta Bilder

125m2 3 Sovrum i Portals - Sold

Denna utmärkta lägenhet på första havslinjen imponerar med sitt 1A-läge på stranden i Portals och ligger bara några minuters promenad från hamnen i Portals. Den ljusa lägenheten har 2 rymliga sovrum, ett av dem med eget badrum samt ett annat badrum och det tredje mindre sovrummet är mycket lämpligt som kontor. Från det stora sovrummet har du en exceptionell utsikt över stranden och havet och när du går upp kan du höra ljudet av vågorna. Det öppna vardagsrummet med matplats med angränsande havsutsiktsterrass inbjuder dig att dröja kvar med vänner och lämnar inget att önska - de vackert övervuxna tallarna ger den nödvändiga skuggan på terrassen på varma sommardagar. Den perfekta fastigheten för att njuta av den soliga ön under en långhelg eller året runt på detta privilegierade läge! Lägenheten har delvis renoverats (nya badrum, fönster) men kräver fortfarande en del renoveringsarbete. Andra egenskaper: luftkonditionering w/c, underjordisk parkering, tvåglasfönster.
 • Boyta

  125m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02RH84
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: