Lavin Estates | Superlativ nybyggd lägenhet med hisnande havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Superlativ nybyggd lägenhet med hisnande havsutsikt

Fakta Bilder

379m2 5 Sovrum i Paguera

Samtida lyxboende, intelligenta planlösningar och en fantastisk panoramautsikt över landsbygden och havet till de pittoreska Malgratsöarna, allt detta erbjuder denna unika nya urbanisering på sydvästra Mallorca. Projektet består av 42 lyxlägenheter i 6 byggnader med 2 stora gemensamma pooler och en säkert anlagd lekplats. Denna unika lägenhet med havsutsikt i söderläge är den största lägenheten i komplexet. Den sträcker sig över hela byggnadens plan och har, förutom ett mycket rymligt vardagsrum och matplats i öppen planlösning med integrerat kök med matlagningsö och tillgång till en rymlig täckt terrass, 5 sovrum och 5 badrum plus gästtoalett, ett TV-rum/kontor, ett fitness- eller multifunktionsrum, en tvättstuga med gott om förvaringsutrymme och ett extra BoH-kök. Stora fönsterpartier och högt i tak ger en fantastisk känsla av rymd. Denna lyxiga lägenhet har en fantastisk kombination av naturliga material och moderna element samt en väl genomtänkt och mycket högkvalitativ inredning: designkök och inbyggda skåp av märket Poliform, Fantini-beslag, minimalistiska fönster från golv till tak från företaget Panoramah och mycket mer. Golvvärme och luftkonditionering garanterar ett behagligt boendeklimat året runt. Dessutom inkluderar denna lyxiga lägenhet 3 stora garageparkeringsplatser i komplexets underjordiska garage. Projektets huvudfokus låg på integration i det ursprungliga landskapet. Frodiga medelhavsväxter ger samhället den speciella atmosfären i en medelhavsoas. Dessutom kännetecknas det av ett sofistikerat arkitektoniskt koncept, utvecklat av ett internationellt team av arkitekter. De populära småbåtshamnarna Port Andratx, Port Adriano och Puerto Portals ligger bara några minuters bilresa bort och flera stränder samt kaféer och restauranger ligger inom gångavstånd.
 • Boyta

  379m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02TMEX
 • Badrum

  5
 • Pris

  4 890 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: