Lavin Estates | Takvåning i ett förstklassigt område
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Takvåning i ett förstklassigt område

Fakta Bilder

121m2 3 Sovrum i Sol de Mallorca

Denna rymliga takvåning ligger i en förstklassig lägenhetsresidens i det exklusiva och lugna bostadsområdet Sol de Mallorca. Denna bekväma fastighet är idealisk för boende och semesterfirare och har följande layout: entréhall, stort vardagsrum och öppet kök / matsal med utgång till terrassen, separat tvättstuga, en master bedroom svit och ytterligare två sovrum och ett badrum. En spiraltrappa leder upp från entrén till en stor takterrass, perfekt för underhållning och njut av den vackra utsikten över tallskogen och delvis havet som når hela Palm Bay. Andra bekvämligheter i denna fastighet är luftkonditionering, gas centralvärme, två garage parkering, hiss tillgång, gemensam pool och padel domstol, lagringsutrymme på takterrassen. En stig från samhället leder genom tallskogen till den vackra Belladona sandstranden. Bekvämligheter inom gångavstånd inkluderar tennisanläggningar, en utmärkt stormarknad och den välkända restaurangen Los Pinos.
 • Boyta

  121m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02UQXZ
 • Badrum

  2
 • Pris

  870 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: