Lavin Estates | Takvåning i första havslinjen i Costa de la Calma
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Takvåning i första havslinjen i Costa de la Calma - Sold

Fakta Bilder

118m2 3 Sovrum i Costa de la Calma - Sold

Denna ljusa takvåning i Costa de la Calma, belägen precis ovanför havet, presenterar sig med en enorm och imponerande panoramautsikt över havet. Lägenheten och den fantastiska terrassen ligger på samma våning, som har en yta på mer än 300 m2. Ett brett och bekvämt utrymme för att njuta av timmar av avkoppling i solen året runt, samt fascinerande solnedgångar medan du äter middag i gott sällskap. Vart och ett av de tre sovrummen har eget badrum och direkt tillgång till terrassen, som samtidigt erbjuder hisnande utsikt över Medelhavet. Vardagsrummet ligger precis intill det separata köket. Terrasserna är också lättillgängliga från de gemensamma utrymmena. I processen med en potentiell modernisering och renovering av fastigheten skulle en elegant lösning vara integration / öppning av köket i det rymliga vardagsrummet / matsalen. Dessutom kan du antingen välja mellan poolen eller havet för att svalka dig, eftersom komplexet har direkt tillgång till havet och en gemensam pool tillgänglig. Förutom detta hittar du inom några minuters promenad en liten sandstrand samt restauranger, kaféer och butiker. Andra funktioner är: Öppen spis, gästtoalett, hiss och ett rymligt stängt garage inne i komplexet.
 • Boyta

  118m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02OWPE
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: