Lavin Estates | Takvåning i hjärtat av Santa Catalina
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Takvåning i hjärtat av Santa Catalina - Sold

Fakta Bilder

210m2 4 Sovrum i Santa Catalina - Sold

Detta är en mycket ljus, öppen och också sällsynt takvåning i Palmas centrum och detta kan vara ditt drömhem. Det ligger i ett av de mest eftertraktade områdena i staden - Santa Catalina. Fastigheten med 360º panoramautsikt sträcker sig över hela översta våningen i en byggnad. Den är redo för omedelbar inflyttning, men erbjuder också en mycket stor potential för förverkligandet av dina personliga levande drömmar på grund av dess mycket öppna design. Denna fantastiska och rymliga takvåning med sina 4 terrasser på ca 120 m² erbjuder sin nya ägare en mängd möjligheter. Takvåningen har 4 sovrum, 3 badrum, ett mycket rymligt vardagsrum med matplats, ett stort kök och en central entré. Andra funktioner inkluderar luftkonditionering (varm / kall), dubbelglasade fönster, en utomhus sommardusch, mikrocementgolv och en hiss. Det finns också en bodega, ett bibliotek med skräddarsydda hyllor och en stor klädkammare i det stora sovrummet. Välkommen att kontakta oss för mer information och visningar av denna unika takvåning i hjärtat av Santa Catalina.
 • Boyta

  210m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02NHU0
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: