Lavin Estates | Takvåning i trevligt område med privat takterrass
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Takvåning i trevligt område med privat takterrass

Fakta Bilder

90m2 2 Sovrum i Santa Ponsa

Upptäck lyxlivet i Santa Ponsas utsökta takvåning, inbäddad i ett charmigt samhälle. Denna takvåning är omsorgsfullt designad och utstrålar elegans. Kliv in i en värld av sofistikering, där varje detalj har utformats noggrant till perfektion. Kronjuvelen är takterrassen, som erbjuder en privat oas med en uppfriskande liten pool och hisnande utsikt. Omfamna känslan av gemenskap med delade bekvämligheter, inklusive en glittrande gemensam pool där du kan varva ner med stil. Håll dig aktiv och i form i det gemensamma gymmet, som erbjuder ett bekvämt utrymme för att prioritera ditt välbefinnande. Oavsett om du solar i den mallorkinska solen på din exklusiva roofterrace eller njuter av kamratskapet med grannarna vid poolen, blandar denna takvåning sömlöst privatliv och gemenskapsliv. Lev i överflöd, där modern design harmoniserar med den naturliga skönheten i Santa Ponsa. Ditt drömhem väntar i denna idylliska miljö, där lyx möter lugn.
 • Boyta

  90m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02TX4X
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 150 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: