Lavin Estates | Takvåning med fantastisk utsikt i Bendinat
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Takvåning med fantastisk utsikt i Bendinat

Fakta Bilder

197m2 3 Sovrum i Bendinat

Denna takvåning med havs- och golfutsikt ligger i Olinto, ett av de mest exklusiva och eftertraktade områdena i Bendinat Golf. Fastigheten har tre sovrum, alla med eget badrum och tillgång till 90m2 terrass, ett ljust vardagsrum-matsal och ett rymligt kök med utsikt över berget och Bellver slott. Samhället i medelhavsstil är byggt med material av högsta kvalitet och är perfekt orienterat mot söder och mycket väl underhållet. Den andra terrassen / solarium på cirka 260m2, för exklusiv användning av denna lägenhet, är värt att nämna. På grund av sin storlek och integritet är den idealisk för fester eller evenemang eller för att njuta av solen och lugnet. Det har också 5 underjordiska parkeringsplatser och två förråd. Det har varm och kall luftkonditionering, marmorgolv, 24-timmars säkerhet, inomhus- och utomhuspool, från vilken du kan njuta av vacker havsutsikt. Detta är utan tvekan en mycket speciell fastighet, både för sitt läge och sina vyer.
 • Boyta

  197m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02QJNV
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 395 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: