Lavin Estates | Takvåning med havsutsikt i ett exklusivt område
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Takvåning med havsutsikt i ett exklusivt område - Sold

Fakta Bilder

121m2 2 Sovrum i Bendinat - Sold

Denna välskötta takvåning med havsutsikt i Bendinat ligger i Sa Vinya, ett av de bästa bostadsområdena i området. Fastigheten erbjuder ett ljust vardagsrum / matplats som flyter ut till den rymliga takterrassen med imponerande utsikt över Palma Bay och kustlinjen. Ett master bedroom med en-suite badrum, ett andra generöst sovrum samt ett gästbadrum kompletterar boendet. Ytterligare funktioner inkluderar en öppen spis, luftkonditionering h / c och ett dubbelgarage parkeringsplats. Samhället är välkänt för sina oklanderliga subtropiska trädgårdar och tre pooler, underjordisk parkering och en direkt tillgång till Real Golf Bendinat, också mycket nära hittar du flera vackra stränder, kaféer och restauranger.
 • Boyta

  121m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02QXIL
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: