Lavin Estates | Takvåning med havsutsikt och pool
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Takvåning med havsutsikt och pool

Fakta Bilder

162m2 3 Sovrum i Santa Ponsa

Denna högkvalitativa renoverade takvåning med havsutsikt ligger i ett litet, exklusivt komplex med perfekt solorientering i Nova Santa Ponsa. Havet ligger inom gångavstånd, stränder, golfbanor, småbåtshamnar finns alla i omedelbar närhet. Takvåningen i sig har en nästan omslutande terrass på vardagsrumsnivå samt en privat takterrass med egen pool - en gemensam pool finns också tillgänglig. Två underjordiska parkeringsplatser, som är bekvämt tillgängliga via en hiss, kompletterar erbjudandet. Denna fastighet är perfekt för dem som letar efter en fastighet i ett utmärkt läge och värdesätter boendekomfort, design och en lyxig interiör.
 • Boyta

  162m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02RZ45
 • Badrum

  2
 • Pris

  3 300 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: