Lavin Estates | Takvåning med havsutsikt och utmärkt läge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Takvåning med havsutsikt och utmärkt läge - Sold

Fakta Bilder

82m2 3 Sovrum i Cas Catala - Sold

Upptäck denna vackra takvåning i det eftertraktade området Cas Catalá, på gångavstånd till många bekvämligheter och vackra stränder. Denna lägenhet har moderniserats 2019 och erbjuder ett ljust vardagsrum med tillgång till en vinterträdgård med havsutsikt, som kan öppnas upp helt. Den rymliga layouten, med tre generösa sovrum och två badrum (ett -en suite) och separerat kök med öppen planlösning, gör denna fastighet perfekt för semester eller som en helårsfastighet. Dessutom erbjuder fastigheten en parkeringsplats, ett förråd, luftkonditionering varm / kall i varje rum, avkalkning.
 • Boyta

  82m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02VCGV
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: