Lavin Estates | Takvåning med panoramautsikt över havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Takvåning med panoramautsikt över havet - Sold

Fakta Bilder

110m2 3 Sovrum i Illetas - Sold

Denna unika takvåning, med en av de största takterrasserna i Illetas, ligger på 11:e och 12:e våningen med 360º panoramautsikt över havet, staden och bergen. Platsen för denna fastighet är mycket tyst och erbjuder absolut integritet. Detta vackra hem totalrenoverades 2020 med material av högsta kvalitet som tillsammans med de smakfulla valen av färger och material skapar en lyxig känsla. Boytan på 110 m2 är fördelad på följande sätt: en entréfoajé, sovrum med eget badrum, gäst sovrum med dubbelsäng och ett enkelrum eller kontor, separat badrum, hall med specialbyggd förvaring och ett stort öppet vardagsrum och kök med helt fantastisk utsikt. Alla rum har luftkonditionering och golvvärme som styrs av Airzone-appen. Köket är utrustat med Gaggenau och Miele och badrummen har natursten, specialgjorda tvättställ i sten från Estile I Formes och kranar och kranar från Iconico. Andra funktioner är Sonos ljudsystem, extra isolerade väggar, nya fönster med UV-skydd, ytterdörr med smart lås. Takterrassen nås från den inre trappan och erbjuder hisnande panoramautsikt och solsken från morgon till solnedgång. Dessutom är den utrustad med jacuzzi, utomhusdusch, elektriska markiser och ett utekök med diskmaskin, bbq och kyl / frys. Det finns möjlighet att ta över uthyrningen av en privat parkeringsplats. Detta är ett unikt tillfälle att förvärva en spektakulär takvåning med alla bekvämligheter, förstklassig utsikt och med några av de bästa stränderna på ön precis runt hörnet!
 • Boyta

  110m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02QP3U
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: