Lavin Estates | Takvåning med stor potential i San Agustin
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Takvåning med stor potential i San Agustin - Sold

Fakta Bilder

80m2 2 Sovrum i San Agustin - Sold

Vi presenterar denna intressanta takvåning, som ligger bara några meter från marinan i Cala Nova och den intilliggande sandstranden. Nära till alla typer av restauranger, stormarknader och kollektivtrafik. Fastigheten, som är välskött och mestadels original, erbjuder många möjligheter på grund av dess egenskaper och läge. Den är mycket ljus och har cirka 80 m2 inre utrymme. Dessutom två dubbelrum och två badrum, varav ett är en suite. Köket är separat men kan öppnas upp mot vardagsrummet. Därifrån har du tillgång till en 20 m2 terrass med havsutsikt och sydvästlig orientering. Det finns också tillgång till en privat solterrass på 72 m2. Lägenheten har delad luftkonditionering varm / kall i alla rum (nya maskiner), samt gas centralvärme. Erbjudandet kompletteras med en täckt parkeringsplats, som ingår i priset. Det finns möjlighet att hyra ytterligare en parkeringsplats.
 • Boyta

  80m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02TTOQ
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: