Lavin Estates | Takvåning med utsikt över havet och golfbanan
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Takvåning med utsikt över havet och golfbanan

Fakta Bilder

160m2 3 Sovrum i Bendinat

Denna takvåning med fantastisk utsikt ligger i Olinto. Det är ett av de mest exklusiva och eftertraktade områdena i Bendinat Golf, nära Portals och bara tio minuters bilresa från Palma. Fastigheten erbjuder tre sovrum. Det stora sovrummet har ett eget badrum med badkar och dusch. Härifrån har du tillgång till terrassen på cirka 50m2. De andra två sovrummen delar ett komplett badrum. Det finns också en gästtoalett. Vardagsrummet utmärker sig för att vara ett rymligt och mycket ljust område, med tillgång till terrassen på bottenvåningen, varifrån du kan njuta av dess fantastiska utsikt över havet, bergen och Bellver Castle. Samhället i medelhavsstil är byggt med material av högsta kvalitet och är perfekt söderläge och mycket välskött. Den andra terrassen / solarium på cirka 262m2 är för exklusiv användning av denna lägenhet. På grund av sin storlek och integritet är den idealisk för fester eller evenemang eller för att njuta av solen och lugnet. Det har också två parkeringsplatser i den underjordiska parkeringen och ett förråd. Det har varm och kall luftkonditionering, marmorgolv, 24-timmars säkerhet, en inomhuspool med bastu och en utomhuspool med vacker havsutsikt. Detta är utan tvekan en mycket speciell fastighet på grund av dess platsfunktioner och utsikt.
 • Boyta

  160m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02SSJI
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 395 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: