Lavin Estates | Takvåning med vacker utsikt över hamnen
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Takvåning med vacker utsikt över hamnen

Fakta Bilder

96m2 3 Sovrum i Port Andratx

Denna charmiga takvåning i två plan ligger i Port Andratx, den framstående fiske- och segelbåtshamnen på den exklusiva sydvästra delen av Mallorca. Takvåningen ligger på sydostsidan av en kulle och har en oslagbar panoramautsikt över hela hamnen, hamninloppet och det omgivande landskapet med Tramuntana-bergen i bakgrunden. Huset har totalt tre sovrum och två badrum. De delvis täckta och öppna terrasserna är fördelade på olika nivåer och erbjuder mycket avskildhet. Denna fastighet renoverades mycket smakfullt 2016 med medelhavsmaterial. Det välskötta gemensamma komplexet har en rymlig pool och ytterligare gemensamma terrasser. Andra funktioner i denna unika fastighet inkluderar luftkonditionering w / c, golvvärme i hela lägenheten, öppen spis, wifi och ett fullt utrustat kök.
 • Boyta

  96m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02T5L4
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 150 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: