Lavin Estates | Takvåning ovanför taken i Port Andratx
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Takvåning ovanför taken i Port Andratx - Sold

Fakta Bilder

273m2 5 Sovrum i Port Andratx - Sold

Denna ljusa takvåning i loftstil med generösa takfönster med utsikt över hamnen ligger i ett lägenhetskomplex nära hamnpromenaden i Port Andratx. Takvåningen är fördelad på tre våningar och nås via en privat ingång med hiss. På huvudnivån finns ett rymligt vardagsrum, ett öppet kök med matplats, två sovrum och ett badrum. Båda terrasserna är tillgängliga från vardagsrummet. En spiraltrappa leder till gallerinivån med vardagsrum, två sovrum och ett badrum. På entréplanet finns också en separat gästlägenhet med ett sovrum, ett litet kök och ett badrum. Takvåningen inkluderar en parkeringsplats i det underjordiska garaget.
 • Boyta

  273m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02OLE8
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: