Lavin Estates | Tomt i bostadsområde med licens
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Tomt i bostadsområde med licens

Fakta Bilder

0m2 0 Sovrum i Santa Ponsa

Upptäck den perfekta blandningen av lugn och komfort med detta fantastiska erbjudande. Denna förstklassiga tomt ligger i ett lugnt bostadsområde och har bygglov, så ditt drömhus kan lätt bli verklighet. Njut av lyxen att ha gångavstånd till både havet och hamnen, som lovar pittoreska vyer och enkel tillgång till maritima äventyr. Låt dig uppslukas av den fridfulla atmosfären i detta lugna område.
 • Tomt

  1125m2
 • Property ID

  02T308
 • Pris

  1 499 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: