Lavin Estates | Tomt med inlämnat bygglov nära havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Tomt med inlämnat bygglov nära havet - Sold

Fakta Bilder

0m2 0 Sovrum i Port Andratx - Sold

Denna tomt har ett fantastiskt läge i Port Andratx, den framstående fiskehamnen och marinan i den exklusiva sydvästra delen av Mallorca. Den ligger i Cala Llamp och erbjuder inte bara en generös yta på ca 1 250 m², utan också en hisnande havsutsikt och gångavstånd till havet och strandklubben i Cala Llamp. Licensen för byggandet av ett fristående hus har lämnats in och förväntas inom kort. Det planerade huset består av 5 sovrum, 5 badrum och en byggd yta på ca 1 093 m². Den totala boytan är generösa 860 m², omgiven av terrasser på ca. 180 m². Höjdpunkten på denna exklusiva fastighet är infinitypoolen med imponerande mått på ca 11 x 4 meter. Garaget har plats för ca 4 bilar, och ytterligare bekvämligheter som en takterrass och inre anlagda uteplatser ger huset en unik touch. Den perfekta sydvästorienteringen garanterar maximalt solljus och skapar idealiska förutsättningar för att njuta av Medelhavets livsstil till fullo. Dessutom ligger den berömda strandklubben Gran Folies inom gångavstånd, vilket ger ditt framtida hem en exklusiv touch.
 • Tomt

  1250m2
 • Property ID

  02UJC1
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: