Lavin Estates | Topp familjevilla i hjärtat av Bendinat
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Topp familjevilla i hjärtat av Bendinat

Fakta Bilder

204m2 4 Sovrum i Bendinat

Denna delvis renoverade villa ligger i Bendinat, ett av de mest eftertraktade områdena på sydvästra Mallorca. Detta exklusiva läge erbjuder inte bara drömlika omgivningar, utan också en mängd bekvämligheter i omedelbar närhet. Det rymliga och inbjudande huset ligger i ett litet bostadsområde med endast 8 enheter och sträcker sig över två våningar. På övervåningen finns en öppen planlösning med vardagsrum och matplats med en mysig öppen spis, angränsande täckt terrass, det öppna och fullt utrustade köket med tvättstuga, en gästtoalett och sovrummet med eget badrum. På nedre våningen finns ytterligare ett sovrum med eget badrum och ytterligare två sovrum som delar på ett badrum. Härifrån kan du också komma åt den vackra trädgården, som är idealisk för lek med barn. Den privata poolen, de rymliga öppna och täckta terrasserna och den välskötta trädgården inbjuder dig att njuta av Medelhavsklimatet på Mallorca året runt. Ytterligare komfort tillhandahålls av luftkonditionering, gas centralvärme och två parkeringsplatser inom bostadsområdet. Denna mångsidiga villa ligger bara 10 minuters bilresa från gamla stan i Palma och 15 minuter från flygplatsen och är lämplig både som semesterfastighet och som huvudbostad för åretruntboende. Flera stränder, inklusive den berömda Puro Beach Club i Illetas, olika restauranger, barer och shoppingmöjligheter ligger också inom gångavstånd. Dessutom ligger golfbanan Bendinat och internationella skolor bara några minuter bort med bil.
 • Boyta

  204m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02V019
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 430 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: