Lavin Estates | Toppmodern designvilla i bästa läge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Toppmodern designvilla i bästa läge - Sold

Fakta Bilder

603m2 5 Sovrum i Costa d'en Blanes - Sold

Denna otroliga moderna villa i söderläge ligger på den bästa gatan i Costa d´en Blanes och erbjuder ett generöst vardagsrum fullt av ljus och rymd som du känner från det ögonblick du går in i fastigheten. Du kan också njuta av ett underbart panorama över den öppna havsviken Palmanova och Portals. På bottenvåningen är vardagsrummet och matsalen elegant utformade och har ett naturligt flöde ut till den täckta terrassen och chill-out loungeområdet. Köket ligger med direkt tillgång till den mysiga solnedgångsterrassen med vacker utsikt över bergskedjan. På denna våning finns dessutom ett sovrum med eget badrum och en gästtoalett. Den övre våningen har en stor master-svit med egen klädkammare och badrum samt 3 bekväma sovrum med eget badrum. Fastigheten kompletteras med en stor pool med gott om terrassutrymme för att rymma solstolar. Anmärkningsvärda funktioner i denna magnifika villa är mediarum, hiss till alla våningar, dubbelglasade fönster, luftkonditionering h / c, golvvärme, samt ett garage för tre bilar. Färdigställande planerat till Q2 2024.
 • Boyta

  603m2
 • Tomt

  928m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02R3C7
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: