Lavin Estates | Toppmodern lägenhet i hjärtat av staden
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Toppmodern lägenhet i hjärtat av staden

Fakta Bilder

96m2 3 Sovrum i Santa Catalina

Upptäck denna toppmoderna och helrenoverade lägenhet av oöverträffad kvalitet, belägen i det populära Santa Catalina-distriktet, bara ett stenkast från Palmas gamla stad. Detta eftertraktade läge erbjuder inte bara förstklassiga förbindelser till den livliga staden, utan ligger också inom gångavstånd från alla bekvämligheter. Lägenheten har tre rymliga sovrum, perfekt för familjer eller som en elegant lösning för kräsna singlar eller par. En hiss ger enkel tillgång till denna lägenhet, som ligger i en byggnad med charm och karaktär. Njut av utsikten över Medelhavet och den imponerande panoramautsikten över stadens takåsar. Det ljusa vardagsrummet imponerar med en framgångsrik kombination av modern design och traditionell känsla, med högkvalitativa material och förstklassiga inredningsdetaljer som avrundar atmosfären perfekt. Denna unika lägenhet erbjuder inte bara ett lyxigt hem, utan också möjligheten att uppleva den autentiska livsstilen i Palma de Mallorca till fullo. Missa inte chansen att göra detta exklusiva erbjudande till ditt eget och fördjupa dig i den sofistikerade atmosfären i Santa Catalina. Boka en visning idag och låt oss övertyga dig.
 • Boyta

  96m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02V2SB
 • Badrum

  2
 • Pris

  795 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: