Lavin Estates | Toppmodern lägenhet på bottenvåningen med rymlig…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Toppmodern lägenhet på bottenvåningen med rymlig terrass - Sold

Fakta Bilder

61m2 1 Sovrum i Santa Catalina - Sold

I hjärtat av den livliga stadsdelen Santa Catalina ligger denna charmiga lägenhet på bottenvåningen som är det perfekta hemmet för stadsälskare. Lägenheten med ett sovrum har nyligen renoverats i stor omfattning och imponerar med en lyckad kombination av modern design och högsta kvalitet. Interiören är tekniskt uppdaterad, vilket möjliggör en modern livsstil. Fastigheten kännetecknas inte bara av sin inredning, utan också av sitt lugna läge. Här kan invånarna njuta av en lugn atmosfär samtidigt som de befinner sig i centrum av det pulserande livet i Santa Catalina. Sovrummet erbjuder en tillflyktsort, medan den öppna planlösningen är inbjudande och sällskaplig. En särskild höjdpunkt i fastigheten är den rymliga terrassen med en yta på cirka 100 kvadratmeter. Här finns plats för en mängd olika användningsområden, vare sig man vill koppla av i den friska luften eller umgås med vänner. Lägenheten i Santa Catalina kombinerar därför modern komfort med ett centralt läge, perfekt för alla som vill njuta av Mallorcas stadsliv till fullo.
 • Boyta

  61m2
 • Sovrum

  1
 • Property ID

  02U1IB
 • Badrum

  1
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: