Lavin Estates | Toppmodern lägenhet vid havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Toppmodern lägenhet vid havet

Fakta Bilder

327m2 4 Sovrum i Santa Ponsa

Cap Adriano är ett unikt landmärke vid det azurblå Medelhavet - bara ett stenkast från den nya designade superyachtmarinan Port Adriano. Ett prestigefyllt bostadsområde beläget i ett av öns mest eftertraktade områden med kort avstånd till alla viktiga faciliteter, inklusive marinor, golfbanor, sportklubb, shopping och internationella skolor. Ett verkligt unikt område med direkt tillgång till havet och anlagda trädgårdar i ett fullt underhållet och säkert område. Cap Adriano erbjuder det bästa av Medelhavsliv och har bara 10 lyxiga stora lägenheter och 9 individuella privata bostäder i frontlinjen. Denna unika och rymliga lägenhet har en byggyta på nästan 330 kvm och ett unikt koncept med medelhavsdesign och naturliga byggmaterial som sten och lövträ samt en överdimensionerad terrass på mer än 110 kvm för utomhusvistelse. En frodig medelhavsträdgård, en gemensam pool på 20x8m, ett stort, fullt utrustat fitness- och spaområde och conciergeservice är exklusivt tillgängliga för de boende. Ytterligare extrafunktioner: Golvvärme (värmepump), luftkonditionering, domotiskt system, två parkeringsplatser samt ett rymligt förråd, gemensamt gym och bastu.
 • Boyta

  327m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  023IFL
 • Badrum

  4
 • Pris

  5 950 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: