Lavin Estates | Toppmodern och elegant takvåning i Santa Catalina
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Toppmodern och elegant takvåning i Santa Catalina

Fakta Bilder

135m2 3 Sovrum i Santa Catalina

Denna renoverade takvåning i Santa Catalina är en sann oas av elegans och sofistikering. Den har renoverats med material av högsta kvalitet och erbjuder förstklassig boendekomfort. Läget är helt enkelt oslagbart: Du har gångavstånd till trendiga restauranger / barer, många butiker och Palma Tennis Club, men ändå är omgivningen otroligt lugn. Takvåningen har tre rymliga sovrum och två eleganta badrum, alla med toppmodern inredning. Det äkta trägolvet ger hela vardagsrummet en varm och inbjudande atmosfär. Det fullt utrustade köket är en dröm för matlagningsälskare och erbjuder alla bekvämligheter du behöver för att ha en fantastisk tid med familj och vänner. Dessutom finns det en mycket stor takterrass som är perfekt för sällskapliga kvällar utomhus. Här hittar du även ett högkvalitativt utomhuskök som tar dina grillkvällar och kulinariska upplevelser utomhus till en ny nivå. Denna takvåning är det perfekta valet för kräsna köpare som uppskattar modern lyx, förstklassiga material och ett utmärkt läge i Santa Catalina. Njut av det bästa av Mallorcas stadsliv i denna fantastiska fastighet.
 • Boyta

  135m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02T1UE
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 495 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: