Lavin Estates | Toppmodern takvåning i San Agustin
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Toppmodern takvåning i San Agustin

Fakta Bilder

211m2 4 Sovrum i San Agustin

Denna enastående takvåning på 10:e våningen genomgår för närvarande en totalrenovering med högkvalitativa material. Den har 250 kvm byggd med 4 terrasser och en av de mest imponerande 360 graders panoramautsikten över Palmabukten, från Tramuntana-bergen upp till Bellver Castle samt hela stranden i Cala Major. Fastigheten har ett öppet kök från Siematic och är integrerat i vardagsrummet med över 70 kvm utrymme. Alla de 4 sovrummen har eget badrum och erbjuder en egen terrass med vacker utsikt. Hela lägenheten kommer med äkta trägolv ¨Master, golvvärme samt A/C varm kall. Alla beslag är från välkända tyska tillverkare och alla fönster kommer att ha ett säkert automatiskt skuggningssystem. Samhället har en pool och fastigheten erbjuder 4 parkeringsplatser.
 • Boyta

  211m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02BX3V
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 475 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: