Lavin Estates | Topprenoverad lägenhet med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Topprenoverad lägenhet med havsutsikt

Fakta Bilder

90m2 2 Sovrum i El Terreno

Denna ljusa lägenhet har nyligen renoverats till en hög standard och imponerar med sitt centrala men ändå lugna läge i det välkända bohemiska kvarteret El Terreno! Du känner dig väldigt bekväm så snart du kommer in. Det stora och ljusa vardagsrummet med matplats och angränsande öppet och fullt utrustat kök inbjuder dig att dröja kvar. Från vardagsrummet, den soliga frukostbalkongen och till och med från den lilla arbetsplatsen har du en vacker utsikt över Palmas tak till hamnen och havet. Dessutom finns det 2 sovrum som delar ett badrum, samt en privat underjordisk parkeringsplats som avrundar detta utmärkta erbjudande. Den perfekta lägenheten för att tillbringa en långhelg eller till och med året runt på den vackra soliga ön! Ytterligare funktioner: Gas centralvärme, luftkonditionering (delade enheter) w / c, äkta trägolv, liten balkong, elektriska fönsterluckor, gemensam pool, underjordisk parkeringsplats, mindre samhälle med ca. 10 enheter.
 • Boyta

  90m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02MPK5
 • Badrum

  1
 • Pris

  595 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: