Lavin Estates | Topprenoverad trädgårdslägenhet i en lyxresidens
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Topprenoverad trädgårdslägenhet i en lyxresidens - Sold

Fakta Bilder

153m2 3 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Välkommen till denna möblerade lägenhet av hög kvalitet, belägen i ett av de mest eftertraktade bostadsområdena i Santa Ponsa. Lägenheten är nyrenoverad och imponerar med en väl genomtänkt planlösning som möjliggör optimal användning av utrymmet. Den erbjuder rymliga och ljusa rum samt gott om lagringsutrymme. Från vardagsrummet / matsalen med öppet kök har du tillgång till två täckta terrasser och en vacker privat trädgård. Dessutom har lägenheten tre sovrum och tre badrum, varav två är en-suite. En parkeringsplats samt ett praktiskt förråd i det underjordiska garaget ingår redan i köpeskillingen. Komplexet erbjuder en härlig gemensam trädgård, ett attraktivt poolområde, bastu och underjordisk parkering. Det är bara en kort promenad från den prestigefyllda marinan i Port Adriano och en vacker sandstrand. Kontakta oss idag för mer information eller för att ordna en visning.
 • Boyta

  153m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02ST0P
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: