Lavin Estates | Trädgårdslägenhet i lyxresort med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Trädgårdslägenhet i lyxresort med havsutsikt

Fakta Bilder

138m2 3 Sovrum i Port Andratx

Denna exklusiva lägenhet ligger i Port Andratx, den framstående naturhamnen på sydvästra Mallorca. Det lyxiga komplexet ligger i den pittoreska bukten Cala Llamp och erbjuder inte bara en fantastisk havsutsikt, utan också ett brett utbud av tjänster. Bland annat ett klubbhus med conciergeservice och en wellnessavdelning (bastu, ångbad, fitness) samt två stora utomhuspooler och en uppvärmd inomhuspool. Lägenheten sträcker sig över hela våningen, så det finns ingen direkt granne bredvid dig, bara i grannbyggnaden. Ett stort vardagsrum / matsal med öppen spis, ett separat kök med angränsande tvättstuga, på ena sidan finns ett sovrum med badrum en suite och på andra sidan master bedroom med integrerat, öppet badrum, ett gästrum och angränsande ett annat badrum. Från den rymliga terrassen, den angränsande trädgårdsterrassen, liksom från den laterala trädgården och den upphöjda solterrassen har du ren havsutsikt. Bakom byggnaden finns en annan terrass, där du kan skapa ett utekök eller liknande i skuggan, perfekt för varma sommardagar. De speciella funktionerna inkluderar: Luftkonditionering varm / kall, golvvärme, öppen spis.
 • Boyta

  138m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02R2CC
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 150 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: