Lavin Estates | Trädgårdslägenhet i trevligt samhälle i Santa Ponsa
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Trädgårdslägenhet i trevligt samhälle i Santa Ponsa

Fakta Bilder

145m2 3 Sovrum i Santa Ponsa

En fantastisk trädgårdslägenhet i Belavent-kvarteret erbjuder det ultimata inom komfort och stil. Med tre rymliga sovrum och tre eleganta badrum, varav två är en-suite, är denna lägenhet perfekt för dem som söker utrymme och lugn. Det speciella är det rikliga solljuset, som skapar en varm och välkomnande atmosfär hela dagen, liksom den privata terrassen och trädgården där du kan sola, ta emot gäster eller bara koppla av omgiven av naturen. Belavent har tre gemensamma pooler, så du har en mängd olika sätt att koppla av och varva ner bara några steg från ytterdörren. Oavsett om du är ute efter ett dopp i poolen, en lugn promenad genom de välskötta trädgårdarna eller en grillfest med vännerna, har Belavent allt. Trädgårdslägenheten smälter sömlöst in i inomhus- och utomhusområdena och erbjuder en perfekt balans mellan avskildhet och gemenskap.
 • Boyta

  145m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02TR03
 • Badrum

  3
 • Pris

  795 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: