Lavin Estates | Trädgårdslägenhet med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Trädgårdslägenhet med havsutsikt

Fakta Bilder

68m2 2 Sovrum i Port Andratx

Den ljusa lägenheten imponerar med sitt läge, inredning, utsikt och avskildhet. Den charmiga fastigheten totalrenoverades 2021 med "uppmärksamhet på detaljer" och är den perfekta "startmodellen för ett fritidshus. Lägenheten ligger i ett litet, välskött medelhavskomplex direkt på den berömda "BeachClub" med tillgång till havet, saltvattenpool och restaurang. Fastigheten erbjuder tillräcklig avskildhet och den speciella egenskapen jämfört med andra lägenheter är att lägenheten har sin egen privata ingång / tillgång. Den öppna terrassen och den lilla trädgården inbjuder till solbad varje dag. Hamnpromenaden i Port Andratx med en mängd olika restauranger, barer och butiker kan nås på några minuter med bil. Särskilda egenskaper inkluderar: Amerikanskt kök, luftkonditionering varm/kall, golvvärme i hela lägenheten, 2 badrum med eget badrum, en liten trädgård samt en öppen terrass och en gemensam pool.
 • Boyta

  68m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02TK3Y
 • Badrum

  2
 • Pris

  945 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: