Lavin Estates | Trevlig lägenhet i Santa Catalina
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Trevlig lägenhet i Santa Catalina - Sold

Fakta Bilder

64m2 2 Sovrum i Santa Catalina - Sold

Belägen på en lugn gata, bara några minuters gångavstånd till centrum av det eftertraktade området Santa Catalina, är denna vackra lägenhet redo att flytta in. Det är en ny byggnad som färdigställdes 2021 med mycket goda kvaliteter. Denna lägenhet består av ett vardagsrum med ett stort fönster som ger dagsljus till hela fastigheten, ett fullt utrustat kök med öppen planlösning, två dubbelrum med inbyggda garderober och två kompletta badrum, varav ett av dem har eget badrum och flera inbyggda garderober ger en bra förvaringskapacitet. Den har golvvärme och individuell luftkonditionering i varje rum. En värmepump ansvarar för varmvattnet, golvvärmen och luftkonditioneringen. På byggnadens takterrass har lägenheten en privat terrass på 17 m2 där du kan njuta av den trevliga utsikten, solen och den milda temperaturen i Palma. Lägenheten säljs helt möblerad och inkluderar ett privat garage i samma byggnad på 25 m2, där det finns plats för en stor bil och flera cyklar eller en motorcykel.
 • Boyta

  64m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02W2DG
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: