Lavin Estates | Trevlig stadslägenhet med stor terrass
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Trevlig stadslägenhet med stor terrass

Fakta Bilder

80m2 2 Sovrum i Son Armadams

Denna nyrenoverade lägenhet på bottenvåningen ligger i Son Armadams, en stadsdel i centrala Palma, Mallorcas huvudstad. Det är ett eftertraktat område tack vare dess närhet till Paseo Maritimo, Santa Catalina och stadens centrum. Lägenheten har två dubbelrum, båda med eget badrum. Köket med öppen planlösning är fullt möblerat och integrerat i vardagsrummet, med tillgång till utsidan genom stora fönster. Det finns varm / kall luftkonditionering i hela fastigheten. Fastigheten sticker ut för sin stora terrass på 90m2, som erbjuder ett privat paradis, perfekt att njuta av när som helst på året med familj och vänner. Detta är en idealisk lägenhet för dem som vill njuta av ett bekvämt stadsliv, eftersom området erbjuder alla typer av tjänster och kollektivtrafik.
 • Boyta

  80m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02W1TM
 • Badrum

  2
 • Pris

  675 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: