Lavin Estates | Tropisk lyx: lägenhet med 2 sovrum, trädgård och pool
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Tropisk lyx: lägenhet med 2 sovrum, trädgård och pool

Fakta Bilder

116m2 2 Sovrum i Santa Ponsa

Denna lägenhet med 2 sovrum och 2 badrum har en imponerande byggyta på 116 kvadratmeter och är utformad för komfort och stil. Den rymliga interiören kompletteras av en frodig trädgårdsmiljö, vilket skapar en lugn tillflyktsort precis utanför dörren. Föreställ dig att du kopplar av mitt i tropiska lövverk, med den extra lockelsen av en inbjudande gemensam pool, perfekt för avkoppling och socialt umgänge. Gå ut på den täckta terrassen på 34 kvadratmeter, där du kan äta utomhus eller bara njuta av Medelhavets solsken. Den sömlösa integrationen av inomhus- och utomhusutrymmen förbättrar den totala levnadsupplevelsen och ger en perfekt balans mellan komfort och natur. Den här lägenhetens utmärkta läge erbjuder inte bara skönheten i det omgivande landskapet utan också bekvämligheten med närhet till den eleganta marinan i Port Adriano med restauranger i världsklass och utforskande butiker - allt bara en kort bilresa bort.
 • Boyta

  116m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02U244
 • Badrum

  2
 • Pris

  865 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: