Lavin Estates | Två fantastiska lägenheter med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Två fantastiska lägenheter med havsutsikt

Fakta Bilder

150m2 2 Sovrum i San Agustin

På en våning är de två lägenheterna (65 kvm & 85 kvm) förbundna med en 36 kvm stor terrass. Det är mycket enkelt att ansluta dem till vardagsrummet tillsammans (se planritning). Båda består av ett öppet vardagsrum och matplats med ett fullt utrustat Varenna-kök, ett sovrum och ett badrum. Ytterligare funktioner är: golvvärme, luftkonditionering h / c, hiss, gemensam pool och två täckta parkeringsplatser samt två förråd. Inbyggda garderober och sängar från Poliform. Hushållsapparater i köket från Miele. Priset inkluderar alla möbler och dekoration.
 • Boyta

  150m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02LSO8
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 300 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: