Lavin Estates | Unik byggtomt i frontlinjen med tillgång till havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik byggtomt i frontlinjen med tillgång till havet

Fakta Bilder

0m2 0 Sovrum i Camp de Mar

Denna exceptionella tomt med ett gammalt hus i första havslinjen i Camp de Mar har en total yta på 1864 m² och erbjuder en enastående möjlighet att bygga en ny villa med tillgång till havet som inte lämnar något övrigt att önska. Beläget i en lugn återvändsgränd, sandstranden i Camp de Mar och golfbanan ligger bara några minuters promenad bort. Palma ligger bara 25 minuter bort med bil.
 • Tomt

  1864m2
 • Property ID

  02MQYA
 • Pris

  12 950 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: