Lavin Estates | Unik designvilla med fantastiska trädgårdar
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik designvilla med fantastiska trädgårdar - Sold

Fakta Bilder

415m2 3 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna exceptionella villa i Nova Santa Ponsa erbjuder sina köpare en modern design i kombination med en mycket hög nivå av boendekomfort i en ny byggnad. Tack vare den södra orienteringen njuter villan och poolområdet av otaliga soltimmar året runt. Det ljusa och rymliga vardagsrummet har högt i tak och direkt tillgång till de täckta terrasserna, den omfattande poolen och de täta, anlagda trädgårdsområdena. Ett fitnessområde och kontor lämnar inget att önska när det gäller att inreda villan. Om du vill kan 1-2 extra sovrum enkelt integreras på bottenvåningen i huset, vilket ger tillräckligt med utrymme för en större familj eller gäster. Villan ligger i Nova Santa Ponsa, ett av de mest eftertraktade bostadsområdena på sydvästra Mallorca, i omedelbar närhet av Port Adriano, dess restauranger och stränder. Villan har golvvärme (värmepump), integrerad luftkonditionering h/c, pool med saltvatten, garage för 4 bilar inkl tvättstuga, förinstallerat larmsystem.
 • Boyta

  415m2
 • Tomt

  1201m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02QHE2
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: