Lavin Estates | Unik fastighet med spektakulär utsikt över hamnen
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik fastighet med spektakulär utsikt över hamnen

Fakta Bilder

1294m2 3 Sovrum i Port Andratx

Denna enastående och exceptionella fastighet i söderläge ligger ovanför hamnen i Andratx, omgiven av natur och imponerande öppen utsikt, inte bara till hamnen utan också till havet. Fastigheten är idealisk för någon som letar efter absolut avskildhet, lugn och skönheten på Mallorca! En imponerande privat uppfart på över 600 meter leder dig upp till den enastående gården (cirka 1.294 byggd yta) som består av totalt 4 byggnader - huvudbostad, två ytterligare byggnader som kan användas som pensionat och personalkvarter samt ett pool- och grillhus. Tomten på cirka 107.000m2 erbjuder total integritet och möjligheten att bygga en landningsplatta för helikoptrar, tennisbana och en omkrets löpbana. Den eftertraktade yachtklubben "Club de Vela och strandpromenaden med flera restauranger, barer och butiker ligger bara några minuters bilresa bort. Ytterligare egenskaper är: luftkonditionering h/c, golvvärme, larmsystem, vinkällare, spa-område, inomhuspool, bastu, gym, hiss, 25 m utomhuspool, ett garage för upp till 4 bilar och ett grillhus.
 • Boyta

  1294m2
 • Tomt

  82800m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  0222MI
 • Badrum

  4
 • Pris

  24 950 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: